happenings
Door: Michelle Wijnen
19 Mei 2011 | Aruba, Noord
Maandag 25 april
We gingen naar het strand en daar lagen ook heel veel anderen van Blue Village en er lagen ook wat mensen van Perle D’or, dus dat was wel heel gezellig. Maartje en ik gingen lunchen en toen kwamen Paul en Barry van Perle met ons meelunchen. Ze vroegen of we die avond mee naar de bios zouden gaan dus dat hebben we maar gedaan. Om 7 uur kwamen ze mij en maartje van BV ophalen en er gingen nog meer mensen van Perle mee. We gingen naar de film Rio, 3D animatiefil, wel grappig.. Daarna wilde we nog met zn allen naar het casino alleen moesten we eerst even Paul zn broer Jorn ophalen bij zijn ouders, die waren namelijk op vakantie. Daar nog best wel lang gezeten en toen toch maar naar het casino gegaan, wel zonder Jorn, die wilde toch niet mee. Uiteraard ben ik wel weer rijk geworden. Ik gooide namelijk 5 dollar in zoown kast en er kwam even 15 dollar uitgerold! :) Daarna zijn Maartje en ik nog meegeweest naar Perle en hebben we daar aan de bar gezeten, wat overigens veel leuker, mooier en gezellig is dan de bar en alles bij blue village.
Dinsdag 26 april
Deze middag ben ik naar Que Pasa geweest voor een gesprek met Stijn over hoe het allemaal ging en hoe ik het deed bij het restaurant enzo. Hij was in principe wel tevreden alleen er waren een paar puntjes waar ik nog aan moest werken. Ik moet bijvoorbeeld meer communiceren met collega’s en meer om hulp vragen als ik dat nodig ben. Verder kan ik stiekem nog steeds niet echt goed met borden lopen, maar k vraag me af of ik dat ooit zal leren..
Daarna met Maart wezen shoppen en nieuwe schoenen en een nieuwe korte broek gekocht. Tegen 10 uur s’ avonds gingen de winkels dicht en toen moesten we nog eten! Paul zou die vrijdag weg gaan en gaf een afscheidsfeestje bij Perle. Dus we hebben daar aan de bar eerst wat gegeten, best wel vet lekker, en ook nog goedkoop. En toen zijn we aan het bier gegaan enzo.. Oh nee ik niet, ik moest rijden. Maart mocht deze keer drinken en ze was toen ook niet meer weg te krijgen haha. Toen om 3 uur s’ nachts ofzo alle sprinklers aangingen en de hele boel naar mest begon te stinken wilde ik toch echt naar huis. Toen we bijna bij BV waren bleek dat Maart dr tas was vergeten dus moesten we weer terug. Lag ik eindelijk in mijn bedje, kreeg ik een sms van de barman, sorry ben even zn naam vergeten, dat ik Paul zn mobiel nog had en dat ze die over 10 minuten kwamen ophalen. 10 minuten later werd ik gebeld dat ze er aan kwamen. Een half uur verder lag ik opnieuw in mijn bedje en sliep ik uiteindelijk tegen 5 uur denk ik..
Donderdag 28 april
Ik moest deze dag om 18.00 uur werken. Jorn en Paul gingen een quad huren en ik mocht een stukje mee! We zijn langs de hele kust gereden en het was echt zo mooi om die natuur te zien, echt geweldig. Ik heb zelf ook een stukje gereden alleen toen belandden we bijna in de zee, dus dat was niet zo’n succes. We zijn langs de Chapel, en natural bridge enzo gereden. Helaas kon ik niet meer mee naar natural pool, dat schijnt namelijk heel mooi te zijn, toen was het alweer tijd om naar huis te gaan om die liters zand van me af te douchen. En naar mn werk te gaan met de taxi waar ik per ongeluk die kerel 50 dollar te veel gaf ofzo.. Gelukkig was hij wel eerlijk en heeftie me uitgelachen.
Zaterdag
Koninginnedag!!! Ik moest vandaag uiteraard werken, maar het was echt heel erg leuk. Eerst zijn we een beetje ballonnen gaan blazen en hebben we de boel oranje en roodwitblauw versierd. We hebben een oranjecocktail bedacht die ik vet goed verkocht heb! Haha. Als specials hadden we hutspot boerenkool en stampot, met worst en gehaktbal en we hadden als voorgerecht natuurlijk erwtensoep. Het was echt een leuke dag om te werken want alle gasten waren ook vrolijk en het was heel erg gezellig
Zondag
Maartje haar ouders, zusje en broer waren er en we gingen met zn allen naar Renaissance island. Het kost best wel veel geld om daar met de boot heen te gaan, dus Maart dr ouders gingen met de boot en die namen al onze spullen mee, wij gingen zwemmen vanaf Nikki beach (is ongeveer kwartiertje zwemmen) Daar kom je dan uit op het eiland en moet je eerst een heel pad afwandelen om in het mooie gedeelte aan te komen zeg maar. Dat paadje deed wel nogal zeer aan je voeten, omdat we natuurlijk geen slippers bij ons hadden. We hebben daar wel echt de raarste beestjes gezien. Vooral die krabbetjes die in die schelpjes zitten en gingen lopen waren echt heel apart. Het is echt heel erg mooi op renaissance island, er lopen flamingo’s los rond en er zwemmen de meest mooie vissen. Ook had ik toen voor het eerst echt enorme hagedissen gezien (daarna kwam ik ze opeens overal tegen) en ze waren allemaal vet dicht bij en niet heel erg bang voor mensen, dus het was wel echt vet! We hebben daar vooral een beetje gezwommen en in de hangmatten gelegen. Op het laatst huurden we daar nog een kano en toen moest ik alweer naar huis want ik moest weer werken.
Zat 14 mei
Vandaag was mijn lieve vriendinnetje Pis (Alyssa Yskes, Scheemda) jarig. Ik had dr voor haar 12 uur al proberen te mailen etc maar mijn stomme internet lag eruit dus dat wat kut. Toen wilde ik smsen maar dat lukte ook al niet dus toen vond ik het allemaal even stom. Die middag is het gelukkig nog wel gelukt om te smsen alleen toen was het voor haar natuurlijk al weer avond dus dat was beetje jammer. We hadden deze dag kunnen regelen dat we met zn allen vrij zouden zijn. En daarom hadden we al kaartjes naar Palm Island gekocht (dit valt niet echt te zwemmen geloof ik). Je kunt daar gewoon onbeperkt eten en drinken (niet dat t lekker is, maar t gaat natuurlijk om t idee) en we zijn op de bananenboot geweest, dit was wel tamelijk saai. Wel leuk waren de glijbanen, waar dan vooral kindjes van 10 afgingen maar wij vonden het ook helemaal geweldig. We hebben ook onderwatergelopen. Je kreeg dan een soort helm op je hoofd waar constant lucht in werd geblazen en daardoor kon je gewoon lucht krijgen zeg maar. We liepen dus over de zeebodem 7 meter diep! Was echt gaaf om te doen, dat ding op je schouders was wel zwaar.
Daarna zijn we weer naar huis gegaan en hebben we een beetje op de bank gelegen. S’ avonds hadden Ronald en ik nog een afscheidsfeestje bij Que Pasa, onze collega’s Bas en Laura gingen ons namelijk helaas verlaten . Het was wel gezellig met zn allen!
Dinsdag 26 april
Donderdag 28 april
Zaterdag
Zondag
Zat 14 mei
19 Mei 2011 - 19:08
Anita:
Haha, tussen 2 mei en 14 mei niks meer meegemaakt?
Zo te zien heb je het nog steeds goed naar je zin op het ' one happy island'
Veel plezier nog.